Carmageddon vender tilbake

Blodig racingserie fødes på ny.

For en ukes tid siden dukket det opp informasjon som pekte mot et gjensyn med den brutale racingserien Carmageddon, og nå har Stainless Games bekreftet at de jobber med et nytt spill i serien.

Carmageddon: Reincarnation skal etter planen lanseres via nedlastbare plattformer i 2012, men utvikler Stainless Games forteller at de fortsatt søker en partner som kan hjelpe dem å ta spillet inn i full produksjon.

De har ikke gitt ut særlig mye informasjon om det nye Carmageddon-spillet, men forsikrer oss om at det vil følge tett i de blodige hjulsporene til originalspillene.

– Carmageddon: Reincarnation vil komme med den samme sorte humoren og komiske volden som gjorde originalen til en suksess. De morsomme detaljene, de sprø bonusene og den ekstreme ødeleggelsen vil vende tilbake. Vi kommer til å forsikre oss om at de eksisterende tilhengerne får det de vil ha og forventer fra et Carmageddon-spill, og at en ny generasjon opplever gleden ved å sladde inn i et «cunning stunt», sier Neil Bamden fra Stainless Games.

Den britiske utvikleren har også bekreftet at de har kjøpt alle rettighetene til serien. Det var de som i sin tid laget originalspillene, men rettighetene havnet hos utgiver SCi. Etter at SCi kjøpte (og endret navn til) Eidos, og selv ble kjøpt opp av Square Enix, havnet rettighetene på japanske hender – før Stainless så kjøpte dem fra japanerne igjen.

Det er ikke klart hvilke plattformer spillet kommer til. Mer informasjon vil bli gjort tilgjengelig på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden