Carrier Command nærmer seg

Klassikeren gjenfødes i år.

Nyversjonen av klassiske Carrier Command skal ifølge en pressemelding fra Bohemia Interactive lanseres i løpet av årets andre kvartal.

Bohemia innrømmer også at de har sagt litt lite om spillet siden det ble vist frem på GamesCom i fjor. Men de påpeker at de har jobbet hardt med spillet bak kulissene, og nå som ting begynner å falle på plass er de klar til å røpe mer detaljer om spillet.

Spillet foregår både på havet, landjorden og i luften.

Carrier Command: Gaea Mission slipper deg løs i et enormt spillområde som inkluderer 33 unike øyer og seks ulike klimasoner. Du får kjempe i lufta, på landjorda og på havet, og spillet kombinerer første- og tredjepersons action med strategiske elementer.

– For å være sikre på at spillerne får nyte en glatt og god spillopplevelse må vi finne en perfekt balanse mellom å erobre nye øyer, utnytte ressursene og nå milepæler i spillets kampanje. Det krever ganske stor presisjon, sier produsent Jan Kunt.

Det er fortsatt ikke helt klart hvilke plattformer spillet skal komme til, men Bohemia sier det kommer til «alle de store plattformene». De vil gi ut mer informasjon om plattformer og utgivelsesdatoen i løpet av de kommende ukene.

Det originale Carrier Command var et heftig og åpent krigsspill som kom ut i 1988. Her fikk spillerne kommandoen over et stort hangarskip, og måtte bruke dette som den mobile basen for en stor militæroperasjon.

Siste fra forsiden