C.A.R.S. får Stig-hjelp

Den forrige tamme racerføreren til Top Gear hjelper Shift-skaperne med ny simulator.

I september fikk vi de første detaljene om Need for Speed Shift-skaperne Slightly Mad Studios neste prosjekt, WMD-portalen og bilspillet C.A.R.S.

Nå har de lansert portalen, hvor de håper at brukermiljøet kommer sammen for å hjelpe dem å lage den avanserte bilsimulatoren C.A.R.S. Men brukermiljøet er ikke de eneste som skal hjelpe dem; Ben Collins, som i syv år var The Stig i BBCs populære bilprogram Top Gear, er også med på laget.

Vroom.

Collins, som ikke bare har kjørt et enormt utvalg heftige biler rundt Top Gears testbane, har blant annet erfaring med GT-racing, Formel 3 og Le Mans. Han vil komme med råd under utviklingen, og være med på å sikre at spillets kjøremodell blir så autentisk som mulig.

C.A.R.S. lar deg begynne med Go Kart-racing, og så utvikle deg videre i den retningen du ønsker. Du kan bli Rally-fører, kjøre Touring Cars, Open-Wheel, GT, Le Mans og så videre. Du kan også lage dine egne racingteam sammen med venner, og drive disse sammen.

Spillet skilter også med dynamisk dag-natt-syklus, og værforhold basert på virkelighetens vær der du kjører.

Utviklerne skryter også av grensesprengende fysikk og kunstig intelligens, så ambisjonsnivået er det lite å si på. Hvis du vil finne ut hvordan du kan få del i utviklingen av C.A.R.S. kan du besøke Slightly Mads WMD Portal.

Siste fra forsiden