Castlevania-helt og Donkey Kong-skurk blir med i nye Super Smash

Nintendo slapp et bøttelass med info under forrige Direct-sending.

Tidligere denne uken rullet Nintendo ut en av sine velkjente Direct-sendinger, og denne var spesielt rettet mot selskapets kommende slåssespill, Super Smash Bros. Ultimate.

Her ble det avslørt mye spennende om alt fra musikkutvalg til banetransformasjoner, men det mest interessante var utvilsomt de mange nye figurene som skal få lov til å denge løs på hverandre når spillet lanseres i desember.

Simon Belmont er med på notene.
Skjermbilde fra YouTube

Først ut var Castlevania-yndlingen Simon Belmont, som for anledningen kjemper med en pisk, et krusifiks, vievann og en hendig øks. Han får også en egen bane, Dracula's Castle, og her vil spillerne jevnlig plages av en rekke monstre fra Konamis ikoniske spillserie.

Ved siden av Simon får vi også slåss som Donkey Kongs erkefiende, den ufyselig krokodilla King K. Rool. Han kan skyte med muskedunder og kaste hodeplagget sitt på fiender, og ser ut til å bli en av de fysisk største figurene i spillet.

Alolan Exeggutor er en av de nye pokémonene.
Skjermbilde fra YouTube

Mer, mer, mer

Som om ikke dette var nok, ble det også vist fram tre andre figurer: Richter Belmont, Chrom og Dark Samus. Disse er riktignok bare «echo fighters», altså kopier av andre figurer med et par nye triks i ermet, men dette er likevel spennende greier for Super Smash-tilhengere.

Ellers var det mye å ta tak i i Direct-sendingen – faktisk så mye at vi ikke har plass til å nevne alt her, men vi kan alltid trekke et par personlige høydepunkter ut fra hatten:

Månen fra Majora's Mask setter en demper på stemningen.
Skjermbilde fra YouTube
  • Zero fra Mega Man X, Alucard fra Castlevania og Rathalos fra Monster Hunter er blant de mange nye «assist»-trofeene i spillet.
  • Ditto, Abra, Vulpix og Alolan Vulpix dukker opp som nye pokémon-hjelpere.
  • Det finnes omtrent 900 lydspor i spillet, og har man Switch-en sin i håndholdtmodus kan man bruke den som en alminnelig musikkspiller.
  • Man skal få leke seg på tvers av 103 forskjellige baner, og alle disse kommer i flere varianter.
  • Man kan plukke to baner som spillet automatisk bytter mellom midt i kampens hete.

Det meste av dette var splitter ny informasjon, og det ble lovet enda flere avsløringer fram mot spillets lansering den 8. desember i år. Vi krysser fingrene for at Sakurai (Super Smash-sjefen, journ. anm.) har enda et par spennende figurer i ermet.

Hvem har du lyst til å se?

Er du mer nysgjerrig på Super Smash Bros. Ultimate?
Ta en titt på vår sniktitt fra tidligere i år, da vel »

Les også
De nyeste Super Smash-figurene er ute nå

Siste fra forsiden