Castlevania til Nintendo 3DS utsettes

Vi må vente til neste år på fortsettelsen til Lords of Shadow.

Det er noen år siden Castlevania-fansen sist fikk bryne seg på et håndholdt vampyreventyr. Snart fire år har gått siden todimensjonale Order of Ecclesia høstet kritikerros på Nintendo DS. I mellomtiden har serien fått seg en omstart med konsollspillet Castlevania: Lords of Shadow.

Tidligere i sommer ble det klart at denne omstarten får en oppfølger. Samtidig kunngjorde også Konami at det skulle komme et nytt todimensjonalt spill til Nintendo 3DS som binder de to omstartspillene sammen, kalt Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate.

Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate lar vente på seg.

Etter planen skulle dette håndholdtspillet komme allerede til høsten, men nå har Konami utsatt spillet til begynnelsen av 2013. Utsettelsen ble annonsert i en pressemelding.

Grunnen skal være et ønske om å sikre at spillet blir så bra som mulig:

– […] med dette nye innslaget ønsker vi å ta den tiden vi trenger for å gi fansen en håndholdt tittel som er ulik alt annet, forteller produsent David Cox i pressemeldingen.

I spillet skal vi få fortsette Gabriel Belmonts eventyr, men vi skal også få stifte bekjentskap med Gabriels slekt, hovedsakelig Simon Belmont, Trevor Belmont og Alucard, som alle har vært med i tidligere Castlevania-spill. Stort mer vet vi ikke om spillet enda, men Konami kommer sikkert med mer informasjon når utgivelsesdatoen er spikret.

Les også: Castlevania-omstart får oppfølger Les også: Anmeldelse: Castlevania: Lords of Shadow

Siste fra forsiden