Dark Passenger

CD Projekt RED-veteraner lager snikmorderaction satt til gamle Japan

Lover action, spenstige krumspring og kamp mot andre spillere.

Dark Passenger

En gjeng med tidligere The Witcher 3: Wild Hunt- og Cyberpunk 2077-utviklere har gått sammen for å danne nytt spillstudio. Det skal hete Dark Passenger, og teamet har sluppet de første detaljene om sitt debutprosjekt.

Det blir visst blodig.
Dark Passenger

Spillet, som enda ikke har noe navn, er satt til Japan under føydaltiden. Invaderende styrker har tatt over styringen av landet, og en liga med skyggekrigere sender sine beste menn og kvinner for å rydde opp.

Spillere trer inn i rollen som en shinobi eller kunoichi, i det som virker som en slags Assassin's Creed-opplevelse på steroider. Ved siden av sniking og klatring, kan de spillerstyrte figurene nemlig utføre ekstreme stunt som for eksempel å løpe på pilene som avfyres av fiender.

Spillere får designe sin egen kriger.
Dark Passenger

Ute i verdenen jobber spillerne for å få tak i spesielle gjenstander som tilsynelatende gjør en sterkere. I veien står haugevis av fiender, men også andre spillere på jakt etter akkurat den samme gjenstanden som du leter etter.

Hver spiller får designe sin egen kriger, med tilpasning av både utseende og våpnene man tar med seg på tokt. I tillegg kan spillere bygge en dojo, der man kan trene på nye teknikker eller øve seg i kamp mot venner.

Spillet utvikles for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S. En slippdato er foreløpig ikke klar.

LES OGSÅ: The Witcher-utviklere jobber med et stort rollespill med mørke undertoner »

Siste fra forsiden