Earthblade

Celeste-studioets neste spill heter Earthblade

Beskrives som et actionspill med pikselgrafikk og mye vekt på utforsking.

Earthblade er satt i en sømløs 2D-verden.
Extremely OK Games

Tirsdag la Extremely OK Games frem sitt neste spill, Earthblade.

I en oppdatering på nettsiden til studioet skriver Celeste-designer Maddy Thorson at avdukingen handler mest om å presentere stemningen til spillverdenen – med andre ord er det ikke veldig mye informasjon ute om hvordan selve spillet vil bli ennå.

I innlegget beskriver hun at teamet landet på Earthblade etter flere runder med prototyper. Lanseringsdatoen til spillet er for øyeblikket ukjent, og det virker som at det kan ta en stund før vi får vite mer.

Studioets forrige spill, Celeste.
Extremely OK Games

– Når sant skal sies vet vi ikke akkurat hvor lang tid det vil ta å lage spillet, bare at det vil ta så lang tid som trengs (og det vil ta lang tid), forteller Thorson.

Hun skriver videre at de planlegger å holde utviklingen litt mer mystisk denne gangen, og ikke oppdatere tilhengere om fremgangen på spillet i samme grad som de gjorde under utviklingen av Celeste.

I likhet med Celeste skal Earthblade ha en pikselbasert 2D-grafikkstil. Spillet skal også fokusere på utforsking og action.

Som en sniktitt på hvordan stemningen i spillet blir, har det blitt opprettet en egen side hvor man kan se på en plakat og høre en liten smakebit av lydsporet.

Siste fra forsiden