Cities: Skylines har solgt over 3,5 millioner kopier på to år

Som takk til fansen gir Paradox bort gratis ekstrainnhold.

Paradox Interactive

10. mars var det to år siden lanseringen av Cities: Skylines, og i den tiden har bybyggerspillet solgt over 3,5 millioner eksemplarer. Det forteller Paradox Interactive på sine nettsider.

For å feire begge milepælene har utgiveren, sammen med utvikler Colossal Order, besluttet å gi bort en liten pakke med ekstrainnhold som takk til fansen:

Cities: Skylines har fylt to år.
Paradox Interactive

– Cities: Skylines har forandret livene til alle her i Colossal Order. Dette er et spill vi har jobbet med og har drømt om å lage i mange år. Å se hvor mange som har flokket seg til det, og å se den utrolige spillerbasen som har delt sine byer og modifikasjoner har vært både givende og inspirerende. På vegne av hele teamet vårt takker vi alle spillerne for støtten, forteller Colossal Order-sjef Mariina Hallikainen.

Bursdagspakken har fått navnet «Pearls from the East» og inneholder tre nye Kina-inspirerte bygninger – Panda Zoo, Chinese Temple og Shanghai Pearl Tower. Alle som eier spillet får laste ned pakken gratis, men nøyaktig når den blir tilgjengelig er foreløpig ikke annonsert.

Kommer til Xbox One

Mot slutten av februar i år kunngjorde Paradox at Cities: Skylines snart blir å finne på Xbox One. Den nye konsollutgaven skal slippes en gang utpå våren, og inkluderer både hovedspillet og den første utvidelsen, After Dark.

Ifølge utgiveren skal planen lenge ha vært å lansere bybyggerspillet på konsoll, men arbeidet med å tilpasse opplevelsen for kontrollere har vært utfordrende. Colossal Order skal imidlertid ha knekt den nøtten nå, og en lanseringsdato for Xbox One-utgaven er trolig like rundt hjørnet.

Vi likte Cities: Skylines svært godt.
– Et meget vellaget og velfungerende bybyggerspill, skrev vår anmelder »

Siste fra forsiden