ClanBase og GGL i partnerskap

Det viktigste nettstedet for nordmenn som spiller i klaner har inngått et partnerskap med amerikanske Global Gaming League (GGL).

ClanBase har eksistert i seks år, og er sannsynligvis det viktigste organiserte spillmiljøet i Europa. Nå har de kunngjort et samarbeid med amerikanske Global Gaming League, som vil ha mange spennende konsekvenser for europeiske gamere. Global Gaming League ble startet for to år siden og har stor ekspertise innenfor markedsføring og produksjon av live-events og TV-programmer.

Samarbeidet har fått navnet Atlantic Alliance, og innebærer blant annet at GGL står for sponsoravtalene for alle ClanBase sine mesterskap. Konsekvensene vil blant annet være at pengepremiene blir større (GGL har delt ut over 100 000 dollar i pengepremier til nå i år), at brukerne av ClanBase får flere muligheter, og at det vil kunne organiseres verdensomspennende mesterskap der lag fra Europa, Asia og Amerika kjemper mot hverandre.

Dessuten vil organisatorene bak ClanBase nå få muligheten til å implementere bedre støtte for lag, samt et bedre system for beskjeder internt. Dessuten forteller de at GGL jobber med et verktøy som vil gjøre det å arrangere og spille onlinekamper mye lettere enn i dag. Nicolay Ramm, utvikler hos ClanBase, forteller til Gamer.no at brukerne ikke vil oppleve noen store endringer med det aller første:

- ClanBase vil i overskuelig fremtid fortsette å operere som før. De første store endringene vil komme i neste cupsesong, så jeg vil anbefale folk å følge med på annonseringen av den i begynnelsen av januar.

Siste fra forsiden