Codemasters med Colin McRae-teaser

Utgiveren hintet om iOS-spill basert på Colin McRae 2.0.

Codemasters-toppen Rich Eddy har lagt ut et mystisk bilde på Twitter-kontoen sin. Det viser bilen til den avdøde rallsytjernen ColinMcRae, som lånte navnet sitt til en svært populær serie rallyspill. Bildet har også teksten «torsdag 27. juni», i en stil som minner veldig om seriens kanskje mest kritikerroste spill, Colin McRae 2.0. «Tilfeldigvis» twitret samme mann nylig et bilde av disken til Colin McRae 2.0, så du kan sammenligne selv.

I en annen Twitter-melding bekrefter Eddy at selskapet jobber med en «ny ting», som skal annonseres torsdag. Et ekstra lite hint finner vi i profiltittelen hans, som nevner spillene DiRT, F1, GRID og «TBA» – sistnevnte er en forkortelse for «to be announced».

Nytt spill for iOS

I etterkant av at vi publiserte vår originale artikkel om teaser-bildet har vi fått mer informasjon om det hemmelige prosjektet. På iTunes-butikken for New Zealand har det nemlig dukket opp et nytt mobilspill ved navn Colin McRae Rally.

Okay, så dette var det nye prosjektet.

Spillet skal være basert på klassiske Colin McRae 2.0, og byr på cirka 130 kilometer med baner fordelt på 30 nivåer hentet fra Hellas, Korsika og Australia. Bilutvalget inkluderer Subaru Impreza, Ford Focus, Mitsubishi Evo VI og Lancia Stratos, og det er McRaes gamle kartleser Nicky Grist som gir instruksjonene underveis. Alt tyder på at dette er spillet Rich Eddy hintet om.

Om Codemasters skulle finne på å annonsere et rent rallyspill, med samme fokus på realisme som F1-serien deres, ville de utvilsomt fått mye positiv oppmerksomhet – ikke minst fordi de har fått kritikk for «amerikaniseringen» av DiRT-serien. Men det var tydeligvis ikke det de hadde planer om denne gangen.

Den britiske bilspillutviklerens ferskeste utgivelse er GRiD 2, som vår bil- og togekspert Kristian Aasgaard beskrev som bilspillenes svar på Call of Duty.

Les også: Anmeldelse av Colin McRae: DiRT 2
Les også: Anmeldelse av Colin McRae Rally 2005

Teaser-bildet.

Siste fra forsiden