Comeback for Spy Hunter

Puster nytt liv inn i den klassiske bilspillserien.

Warner Bros. Interactive Entertainment har nå kunngjort at utvikleren TT Fusion jobber med en ny utgave av arkadeklassikeren Spy Hunter. Dette kommer frem i en pressemelding sendt ut i dag.

Spilleren hopper nok en gang inn i rollen som «Agenten» fra det originale spillet. Du farter rundt i en superbil fullstappet av avanserte våpen og teknologiske dingsebomser, mens du nedkjemper en terrororganisasjon som higer etter å erobre verden.

Vi loves intens bilkamp i Spy Hunter.

Vi blir lovet et gjensyn med oppgraderingsystemet som preget det første spillet. Utvikleren viderefører også konverteringsaspektet fra originalspillet, der spilleren kunne gjøre om bilen til en passbåt under enkelte situasjoner. I tillegg skal agenten denne gang få hjelp av en ubemannet, flyvende drone, noe som kommer godt med når man skal klekke ut veloverveide angrep på fiendtlige agenters festninger.

Spy Hunter skal slippes til høsten, og utvikles for PlayStation Vita og Nintendo 3DS. Det er TT Fusion, et understudio av LEGO-studioet Travelers Tales, som står bak nytolkningen av bilspillet. Utvikleren har tidligere har stått for håndholdte utgaver av blant annet LEGO Harry Potter: Years 5 – 7 og LEGO Pirates of the Carribean.

Les også: Burnout-skaperen med Vita-spill? Les også: Kronerulling for blodig bilsport

Siste fra forsiden