Counter-Strike: GO er lansert

En gammel gigant vender tilbake.

For tolv år siden tok Counter-Strike verden med storm, og hvor mange terrorister og antiterrortropper som i ettertid har blitt drept av fokuserte Counter-Strike-spillere er det ingen som vet. Nå har Valve lansert oppfølgeren Counter-Strike: Global Offensive for PC, Mac og Xbox 360, og PS3-eiere får også spillet før uken er omme. Versjonen for PC og Mac kjøpes selvsagt på Steam.

– I de siste tolv årene har Counter-Strike fortsatt å være et av verdens mest spilte spill og vært ledende i spillmesterskap, og serien har solgt over 25 millioner kopier. CS: GO utvidkler det prisbelønte spillkonseptet videre, for spillere på PC, konsoll og Mac, skryter Valves PR-konge Doug Lombardi.

Soldatmenn som skyter på hverandre.

Som tidligere deles spillerne i to lag, terrorister og antiterrortropper, som må slakte hverandre ned i kjappe, taktiske kamper på nettet. Global Offensive skilter med nye miljøer, figurer og våpen, og leverer også oppdaterte utgaver av klassiske Counter-Strike-miljøer som de_dust. Dessuten loves vi nye spillmoduser, internasjonale poengtavler og mye mer.

PC- og Mac-utgavene støtter også spillerskapte modifikasjoner, og ved lansering er blant annet Zombie Mod klart for nedlasting om du skulle få lyst til å skyte noe annet enn terrorister.

– Vi føler at Counter-Strike tilbyr noe som ikke eksisterer lengre. Det gir et slags rent konkurransegrunnlag som lenge har vært attraktivt og som vi i Valve er veldig glade i. Folk kommer til å skjønne når de kommer tilbake, prøver det, og forstår at det fremdeles er Counter-Strike, sa Valves Chet Faliszek til Gamer.no, da vi tittet på spillet i mars.

Les også: Valve ønsker seg Steamworks på Xbox 360
Les også: Anmeldelse: Counter-Strike (for Xbox)

Siste fra forsiden