Crysis 3 er offisielt bekreftet

Skytespilloppfølgeren kommer til neste år.

Tilhengere av grafikktunge førstepersons skytespill kan glede seg til 2013. Da kommer nemlig Crysis 3, og tar oss med tilbake til New York. De voldsomme ødeleggelsene byen opplevde i det forrige spillet viser seg å bare være begynnelsen på en radikal forvandling, og hele byen har nå blitt omkranset av en enorm kuppel. Dermed minner den tidligere metropolen mer om en regnskog, preget av tett jungelvegetasjon, ugjennomtrengelige sumper og frådende elver.

I tillegg har byen blitt delt opp i syv ulike soner, og hver av disse tilbyr et eget miljø og egne utfordringer.

Grafikken blir det neppe noe i veien med.

Handlingen foregår i 2047, og følger supersoldaten Prophet som vender tilbake til byen. Her viser det seg at et korrupt, internasjonalt selskap ved navn Cell Corporation ønsker å bruke den utenomjordiske teknologien fra Ceph-styrkene til å skaffe seg verdensherredømme. Prophet må kjempe både mot dem og de høyteknologiske romvesnene som fortsatt holder stand i deler av byen.

Prophet skilter blant annet med en dødelig bue, en forbedret nanodrakt og livsfarlig romvesenteknologi. Disse hjelpemidlene skal ifølge pressemeldingen hjelpe ham å bli planetens dødeligste jeger.

– Crysis 3 er en spennende blanding av sandkassegameplay, avansert kamp og høyteknologiske våpen, som skytespilltilhengerne vil elske. Ved hjelp av den nyeste CryEngine-teknologien kan vi levere syv unike miljøer som tilbyr en slående og tung visuell spillopplevelse, sier Cevat Yerli, som er sjef hos utvikler CryTek.

Som vanlig ønsker Electronic Arts å oppfordre til forhåndsbestilling, og hvis du kjøper spillet via nettbutikken Origin vil du få tilgang på en rekke ekstrating. Mer informasjon om dette kan du finne på det offisielle nettstedet. Crysis 3 kommer til PC, PS3 og Xbox 360.

Les også: Har svenskene avslørt Crysis 3?

Siste fra forsiden