Søppeleventyr fra Tyskland

Daedalic kunngjør Deponia

Eventyrspillet Deponia foregår på en søppelplanet.

Tyskland er et av de største markedene for klassiske pek-og-klikk-eventyr, og derfor er det ikke direkte overraskende at vi fikk en ny eventyrspillkunngjøring på Gamescom i Köln.

Denne kommer fra Daedalic Entertainment, som har kunngjort Deponia, et spill som handler om en stakkar ved navn Rufus. Planeten han bor på er en gigantisk søppelfylling (derav tittelen), og Rufus ønsker naturlig nok å forlate det stinkende stedet.

Rufus har litt ville øyne.

Vi har ikke fått veldig mye informasjon om spillet enda, men Daedalic forteller at vi kan se frem til en romantisk og morsom historie om Rufus og hans forsøk på å komme seg opp til de svevende byene høyt over bakken, hvor planetens overklasse holder til.

Eventyrspilltilhengere kan forøvrig glede seg til at to andre spill fra Daedalic lanseres i høst. Det ene er The Whispered World, et tegnefilmaktig eventyr lagt til en fantasiverden, mens det andre er Edna & Harvey, hvor vi følger Edna som er innesperret fordi hun er klin kokos, og nå ønsker å rømme sammen med det snakkende kosedyret sitt.

Siste fra forsiden