Konkurranse

Julekalender 2014 - luke 14

Dagens premie er avduket

Vi lover fart og spenning til vinneren.

Shutterstock/fotohunter

Julekalenderen på Gamer.no har vært et fast og populært innslag siden 2003, og vi gjør naturligvis ingen unntak i år. Årets kalender er fylt til randen av kule premier som vi skal dele ut hver dag frem til julaften. Vi røper ingenting før lukene faktisk åpnes, men lover et rikholdig utvalg av spill, utstyr og konsoller for enhver smak.

Dagens luke har to skytespill og et bilspill fra Electronic Arts: Need for Speed: Rivals Compete Edition, Battlefield 4: Premium Edition og Titanfall.

Need for Speed: Rivals.

Need for Speed: Rivals har i følge vår anmelder det grunnleggende på plass, og skaper en god kjørefølelse som vedvarer fra begynnelse til slutt.

– Spillet er enkelt å lære, tar tid å mestre, og passer godt for både hardbarka motorhoder og uformelle fans av Top Gear. Det er moro å dundre nedover motorveien i over 200 kilometer i timen i en moderne superbil som ville koste oss vanlige dødelige langt mer enn det vi har råd til, skrev vår anmelder i fjor.

I Complete Edition får du enda flere biler å leke deg med, ettersom denne versjonen inkluderer samtlige seks tilleggspakker.

Battlefield 4.

I Battlefield 4 er det igjen duket for heftige kamper til sjøs, til lands og i luften. Stort har blitt til større, og sammen med økt realisme i grafikkmotoren fører dette til en imponerende flerspilleropplevelse. En av de store nyhetene er at du kan rive ned hele bygninger og dette får mye å si i kampens hete. I tillegg returnerer den populære kommandørrollen fra Battlefield 2. Det er få revolusjonerende endringer fra det forrige spillet, men Battlefield 4 satte likevel en ny standard for skytespillsjangeren og ble kåret til det åttende beste spillet i 2013 av våre lesere.

Premium Edition av Battlefield 4 inneholder alle fem utvidelsespakker.

Sist, men ikke minst har vi Titanfall – en intens opplevelse som setter spillerne i førersete og klampen i bånn fra første stund. Kampene foregår i et stort og tidvis fargerikt univers, hvor alt fra skytefølelsen til måten man beveger seg på er gjennomført med eleganse og presisjon, fortalte vår anmelder.

Titanfall.
EA

– Mer enn noe annet er det bare gøy å spille Titanfall, og spillopplevelsen er fylt til randen med pådrivere, konkluderte vår anmelder.

For å være med i trekningen må du svare på to spørsmål, levert av Spillquiz med Jon Cato og Magnus – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Du må også oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien eventuelt skal sendes. Vi trekker vinnere hver mandag i desember.

Siste fra forsiden