Dampdrevet romeventyr slippes denne uken

Steamworld Heist har fått lanseringsdato.

Image & Form Games

Det har nå gått over et år siden annonseringen av Steamworld Heist, men det nærmer seg snart lansering for det lovende romeventyret. Den endelige datoen ble nemlig satt sent forrige uke, og allerede den 10. desember kan man bryne seg på spillets dampdrevne strategi – da først og fremst på Nintendo 3DS.

Akkurat som sin forgjenger, Steamworld Dig, kommer også Steamworld Heist først på Nintendos håndholdte plattform, før andre versjoner er bekreftet å dukke opp et stykke fram i tid.

Bevæpnede damproboter i Steamworld Heist.

Til evigheten og forbi

I Steamworld Heist har de underjordiske eventyrene fra forgjengeren blitt erstattet med et intergalaktisk oppdrag, hvor man i rollen som en rekke damproboter må overleve de farene som lurer i det ytre rom.

Handlingen er turbasert og sideskrollende, og spillet legger opp til mange strategiske oppgjør, med ferdighetsbaserte utfordringer, tilfeldig genererte omgivelser og over hundre ulike våpen.

Man skal visstnok også få en rekke «stilige hatter» å leke seg med, lover de svenske utviklerne i Image & Form Games på deres hjemmeside.

Vår anmelder var full av lovord om Steamworld Dig på PlayStation 4:
En gullgruve fylt med spillmoro »

Slik ser Steamworld Heist ut i praksis på Nintendo 3DS.

Siste fra forsiden