Dans og spill basketball med Mario

Den italienske rørleggeren Mario dukker opp overalt. Nå får han sitt eget Dancing Stage-spill, og gjesteopptreden i GameCube-versjonen av NBA Street V3.

Nintendo har skapt en haug med klassiske spillkarakterer, og de er ikke redd for å bruke dem, om og om igjen. I de siste dagene har det kommet informasjon om at rørleggeren og vennene hans dukker opp i to nye GameCube-spill; det ene fra Konami og det andre fra Electronic Arts.

Konamis bidrag er et spill i Dancing Stage-serien. For øyeblikket er det kjent som Dance Dance Revolution with Mario (Dance Dance Revolution er et navn serien har utenfor Europa), men vi regner med det får en smartere tittel etter hvert. Spillet ser i alle fall ut til å følge det samme konseptet som tidligere spill i serien (som kontrolleres med dansematte), og i følge det britiske nettstedet Eurogamer vil det bli demonstrert for første gang i midten av måneden.

Electronic Arts jobber som kjent med en GameCube-versjon av basketballspillet NBA Street V3, og for noen dager siden kunngjorde de og Nintendo at denne versjonen, som skal lanseres i februar, vil la spilleren ta kontroll over Mario, Luidi og Prinsesse Peach. Disse karakterene kommer naturligvis i tillegg til alle de andre karakterene i spillet - altså en samling av de aller beste NBA-spillerne gjennom tidene. Spillet kommer også med en autentisk Nintendo-bane.

Siste fra forsiden