Dansespill med Mario

Den italienske rørleggeren Mario er svært allsidig. Nå får han snart et dansespill til GameCube.

Onde tunger vil kanskje ha det til at Nintendo fokuserer litt for mye på Mario-franchisen sin, men de ignoreres nok uten problemer av rørleggerens tilhengere, som nå kan glede seg til nok et Mario-spill - Dancing Stage: Mario Mix. Spillet skal lanseres eksklusivt til GameCube den 28. oktober i år.

Dancing Stage: Mario Mix utvikles i samarbeid med Konami, og kombinerer det klassiske rytmebaserte danseactionspillet med en spennende Mario-basert historie og personligheter fra Mario-verdenen. Luigi sin motstander Waluigi har stjålet fire magiske G-nøkler, noe som har kludret til den naturlige balansen i Mushroom Kingdom. Nå må Mario og vennene hans reise gjennom fem landområder og bruke danseegenskapene deres for å få nøklene tilbake.

Spilleren må benytte seg av den medfølgende dansematten for å demonstrere de rytmiske egenskapene sine. Spillet inneholder over 25 klassiske Nintendo-melodier fra spill som Super Mario-serien, Mario Kart 64, Mario Kart: Double Dash!!, Mario Party 5, Super Mario World, Donkey Kong og Paper Mario: The Thousand Year Door. Dancing Stage: Mario Mix kommer også med fem ulike moduser, og for ekstra moro kan to spillere samarbeide ved hjelp av delt skjerm. Selvfølgelig blir det også mulig å konkurrere for å finne ut hvem som er best.

Siste fra forsiden