Dansker trenger Kickstarter-hjelp

Rollespillet Expeditions: Conquistador har snart sluppet opp for tid.

Expeditions: Conquistador er et rollespill utviklet i Danmark. Spillet dropper de typiske fantasiverdenene vi forbinder med sjangeren, og plasserer deg i stedet i skoene til en av de første utforskerne av det amerikanske kontinentet.

Du begynner med å velge ekspedisjonsmedlemmer, og så setter du avgårde for å finne hemmeligheter i Sentral-Amerika. Underveis vil du blant annet måtte forholde deg til lokalbefolkningen, og selv om du ønsker å være diplomatisk er det ikke sikkert du klarer å holde deg på godfot med de ulike fraksjonene – spesielt ikke når flere av dem er i konflikt seg i mellom.

Kamp i spillet er turbasert, og vi loves mange taktiske muligheter. Det som skjer, enten det er på slagmarken eller som resultat av valg du har gjort ellers i spillet, skal kunne ha store konsekvenser for ekspedisjonen din. Hvert ekspedisjonsmedlem er en unik person med egne ideer om hva som er rett og galt, og om de skulle bli skadet i kamp kan det ta lang tid før de er friske igjen. Om et av ekspedisjonsmedlemmene dør, er han eller hun borte for alltid.

Unikt rollespill fra Danmark.

Vi loves en spennende handling som kan ta mange ulike retninger, og massevis av unike situasjoner som du må ta stilling til. Dessuten får vi et dynamisk handelssystem som lar deg skaffe deg ressurser ved å handle med lokalbefolkningen, og prisene er avhengige av tilbud og etterspørsel.

For å ferdigstille Expeditions: Conquistador har utviklerne kjørt en Kickstarter-kampanje, hvor de til nå har klart å samle inn litt over 60 000 dollar (cirka 350 000 kroner). Men de har kun syv dager igjen, og mangler nesten 10 000 dollar (nesten 60 000 kroner) på å nå målet sitt. Om de ikke når dette vil de ikke få noe utbytte av kampanjen.

Om du synes spillet virker interessant, vil en «gave» på 15 dollar gi deg tilgang på en DRM-fri versjon av fullversjonen av spillet når det kommer ut. Du kan forresten også stemme på spillet i Valves nye popularitetskonkurranse for indie-spill, Greenlight.

Les også: Åndelig oppfølger for Total Annihilation
Les også: Quest for Glory-skaperne vil tilbake

Siste fra forsiden