Darkness 2-utviklerne med gratisskyter

Digital Extremes har kunngjort Warframe.

Spillutvikleren Digital Extremes har rik erfaring med skytespill, og har blant annet jobbet på Unreal-serien, flerspillerbiten til BioShock 2 og det rimelig ferske skytespillet The Darkness 2. Nå har selskapet annonsert Warframe, et gratis skytespill for PC.

Handlingen foregår et eller annet sted i det ytre rom, hvor en rase som kalles Tenno har blitt presset til utryddelsens rand av en annen rase. Alt later til å være tapt, men så finner man plutselig ruiner etter en eldgammel sivilisasjon, som viser seg å inneholde fungerende, høyteknologiske kampdrakter. Dermed har Tenno-rasen plutselig fått et nytt håp.

Lagbasert kamp

Spillet fokuserer på samarbeid, og spillerne må slå seg sammen i grupper på fire for å bekjempe fienden i en verden som stadig er i endring. Spillet har MMO-elementer og lar deg stadig forbedre kampdrakten din med nye egenskaper og våpen, og i tillegg har det et system som automatisk skaper en uendelig mengde nye oppdrag å spille.

– På mange måter går vi tilbake til våre action-baserte PC-røtter med dette spillet. «Free to play» er litt som «shareware 2», og på nytt er vi koblet direkte til brukerne våre. De bestemmer om de vil betale for opplevelsen eller ikke, og vi lytter til deres feedback for å kontinuerlig forbedre spillet slik at det faktisk blir verd å betale for. Dette er spillutvikling som det burde være, mener Digital Extremes-sjef James Schmalz.

Warframe skal lanseres til vinteren, men allerede nå kan du registrere deg for å teste betaversjonen når den dukker opp i høst. Det gjør du på spillets offisielle nettsted. Mer detaljer om den kommende betatesten skal annonseres i løpet av sommeren.

Les også: Anmeldelse: The Darkness II
Les også: Utviklingen av førstepersons skytespill

Siste fra forsiden