Darkspore blir forskjøvet

Det dystre actionrollespillet utsettes med en drøy måned.

Spore raslet ikke rent lite i løvet da det kom i 2008. Vår anmelder syntes ikke at det levde opp til forventningene, men det solgte godt til tross for svært mye piratkopiering. Derfor har utgiver EA også valgt å belønne det med en oppfølger i actionrollespillet Darkspore. Men ventetiden blir bare lengre.

Spillet har en stilisert grafisk stil.

Spillnettstedet Eurogamer melder nå at spillet blir utsatt en måned. Det skulle egentlig slippes 31. mars, men er nå forskjøvet til 28. april. Dette ifølge spillets offisielle forum.

Årsaken skal være tilbakemeldinger og erfaringer fra betatesten av Darkspore, som tilsa at det trenger mer polering før det er klart for butikkhyllene. Utviklerne vil samtidig tilby nye, løpende betatester i tiden som kommer, da også en som skal være åpen for folk flest i starten av april. Disse vil annonseres på spillets nettsted.

– Vi har mottatt ordentlig positive tilbakemeldinger på spillet, i tillegg til noen forslag til forbedringer. Vi er veldig nære målet, men har besluttet å ta litt ekstra tid for å flette inn flere av tilbakemeldingene deres, slik at vi kan presentere et best mulig produkt, sier en av spillets utviklere i en forumtråd.

Darkspore er et isometrisk actionrollespill satt i Spore-universet. En ondsinnet, muterende livsform har begynt å ta over galaksen, og du må genetisk skreddersy dine egne krigere for å bekjempe dem. Nøkkelord her er fleksibilitet og muligheten til å lage dine egne figurer, og spillet vil også komme med en flerspillerdel slik at du kan vise frem skapningene dine for andre spillere.

Spillet slippes altså den 28. april, eksklusivt for PC.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden