Dato klar for The Darkness II

Mafiaboss med et iboende monster eller to, dette blir actiontungt.

Det er ikke veldig lenge siden det ble kjent at The Darkness II er under utvikling av Digital Extremes, studioet bak Dark Sector. Nå er også slippdatoen klar!

Ekkelt.

The Darkness II gis ifølge GameSpot ut her i Europa 7. oktober, til Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Dette er en oppfølger til The Darkness fra svenske Starbreeze Studios, som kom i 2007.

Vi fikk se spillet da det ble avduket for aller første gang under Game Developers Conference i San Francisco tidligere i år, og her blir det mye action. Spillet foregår flere år etter forgjengeren og hovedpersonen Jackie Estacado har tatt over som mafiaboss.

Det åpner selvsagt for konflikter, spesielt når Jackie går rundt med Mørket i seg. Dette er en voldsom kraft, som blant annet manifesterer seg gjennom to brulate tentakler som spilleren kan kontrollere i kamp. Den ene kan gripe, mens den andre kan rive og kutte.

– Men The Darkness II er mer enn bare action, spillet ønsker også å fortelle en sterk og interessant historie. Selv om det blir utfordrende, kan Digital Extremes meget gjerne lykkes. Bruken av den avdøde kjæresten Jenny er forlokkende, og ga i hvert fall meg en slags Max Payne-følelse. Dette er mørkt, på alle mulige måter, skrev jeg i min sniktitt.

Anmeldelsen leser du selvsagt her på Gamer.no, og vi får garantert kjørt noen tidlige tester også.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden