Google Stadia

Datoen er satt for Google Stadia

Strømmetjenesten åpner dørene om en drøy måned.

Den offisielle lanseringsdatoen for Google Stadia er nå satt til 19. november. Det bekreftet Google på tirsdag sammen med en trailer som forklarer akkurat hvordan det hele fungerer.

Norge er blant kun 14 land som er med i strømmetjenestens innledende lanseringsbølge. Vil du teste ut opplegget med én gang må du imidlertid ut med hive deg rundt, da tilgang til å begynne med er reservert for de som forhåndsbestiller enten Founder's Edition eller Premiere Edition.

Førstnevnte skal allerede er revet vekk fra hyllene, men Premiere-pakken er fortsatt tilgjengelig. Denne inkluderer Stadia-håndkontrolleren, en Chromecast Ultra for spill via TV-en og tre måneder med Stadia Pro – abonnementet som gir deg en håndfull spill gratis og lar deg spille i opptil 4K-oppløsning og 60 bilder i sekundet.

Ved lansering lokker Stadia med titler som Red Dead Redemption 2 og Destiny 2: The Collection, mens for eksempel Cyberpunk 2077 og Gods & Monsters kommer etter hvert. Du kan sjekke ut øvrige spill som er kunngjort for plattformen her.

For de som venter på gratisløsningen Stadia Base, hadde Google ikke noe nytt å dele om forventet dato. Det eneste vi vet er at Base-varianten kommer en gang til neste år, men noe mer presist enn det blir det foreløpig ikke.

Les også: Dette blir bedre i PC-versjonen av Red Dead Redemption 2 »

Siste fra forsiden