Datoen er satt for Resident Evil 5 på Xbox One og PlayStation 4

Zombiespillets nye konsollutgaver slippes mot slutten av juni.

Capcom

Oppussingsavdelingen hos Capcom fortsetter å jobbe hardt, og nå er det snart klart for lanseringen av Resident Evil 5 på Xbox One og PlayStation 4. Spillet – som opprinnelig ble lansert i 2009 – ankommer de nye konsollene den 28. juni, melder utvikleren på sine nettsider.

Sheva og Chris er tilbake i oppusset drakt.
Capcom

Nyversjonen byr blant annet på oppgradert grafikk og bildefrekvens, og inneholder samtlige innholdspakker som ble lansert for originalspillet. Dette inkluderer utvidelsene «Lost in Nightmares» og «Desperate Escape», samt en forbedret «No Mercy»-modus og ekstrainnhold til «Mercenaries»-modusen.

Feirer 20-årsjubileum

Resident Evil feirer i år 20-årsjubileum, og for å markere anledningen annonserte Capcom tidligere i år at de pusser opp Resident Evil 4, 5 og 6 til nyere konsoller. Først ut var spill nummer seks, som fikk lansering 29. mars, og etter Resident Evil 5 slippes denne måneden vil seriens fjerde hovedspill runde av jubileumskalaset en gang utpå høsten.

Hvilke planer Capcom har for seriens fremtid har de ikke offisielt bekreftet, men utvikleren har flere ganger hintet til at et Resident Evil 7 er på vei.

Seriens produsent, Masachika Kawata, innrømmet i fjor at serien i stor grad har gått vekk fra grøsserelementene som gjorde de første spillene så populære, og hintet til mer grøss og gru i fremtidige spill.

Til høsten får Resident Evil sin egen musikaloppsetning »

Siste fra forsiden