Datoen for Mass Effect 3 er klar

Kommandør Shepards eventyr fortsetter i 2012.

BioWare har jobbet med det siste kapittelet i den høyt elskede Mass Effect-serien lenge nå. Spillere verden over har gledet seg i lang til å kunne spille siste del av kommandør Shepards galakse-eventyr.

Ventetiden blir kanskje lengre enn man hadde håpet. Under EAs pressekonferanse i kveld ble det nemlig klart at den etterlengtede konklusjonen vil bli å finne i butikkhyllene først 6. mars neste år.

Spillet vil denne gang ha fokus på å redde Jorden fra den massive Reaper-rasen. Som kommandør Shepard må du lede motangrepet og redde Jorden, og hele galaksen, fra total ødeleggelse.

Det gjenstår å se om Mass Effect 3 klarer å følge i de store fotsporene satt av forgjengeren. Vår anmelder sparte ikke på skryten januar 2010:

– Dette er et science fiction-epos av de sjeldne. En perle når det kommer til historiefortelling, stemmeskuespill og konsekvenstenking, skrev Mikael Harstad Groven om Mass Effect 2.

Mass Effect 3 kommer til PlayStation 3, PC, og Xbox 360. Xbox 360-versjonen vil også få støtte for Kinect med stemmegjenkjenning.

Se ferske scener fra Mass Effect 3:

Siste fra forsiden