Podkast

Rad Crew #144

– David Cage er flink til å fortelle dårlige historier

Hør blant annet om Pokémon, Beyond: Two Souls og serier som har gjort comeback.

Vertene i ukens Rad Crew-episode har to, store spill å snakke om. Are Ness Fløgstad har spilt ferske Pokémon X/Y og mener det appellerer mye til spillere som er nostalgiske overfor de aller første Pokémon-utgivelsene: Red, Blue, Yellow og Green. Og denne gangen kan Pikachu snakke!

David Cage og Quantic Dream er aktuell med et sitt nye spill, Beyond: Two Souls, med skuespillerne Ellen Page og Willem Dafoe i hovedrollene. Det hele fortsetter i samme filminspirerte tradisjon som Heavy Rain, men er handlingen mer overbevisende denne gangen?

Jostein Hakestad har fullført spillet og snakker om kule øyeblikk, latterlige øyeblikk og overraskende øyeblikk – helt fritt for historieavsløringer, naturligvis.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Helt først i episoden snakker gutta om spillserier som gjorde gode comeback i generasjonen vi snart legger bak oss. Det vil si, franchiser som lenge lå begravd eller hadde mistet sitt gode rykte, men som plutselig gjorde comeback med ett eller flere kvalitetsspill.

Det blir også tid å gå gjennom noen viktige nyheter siden sist episode.

Her er menyen denne torsdagen:

  • Topp 5 serier som har gjort comeback denne generasjonen (00:05-00:33)
  • Spillnyheter (00:33-00:50)
  • Spillprat med Pokemon X/Y og Beyond Two Souls (00:50-1:35)
  • Innspill fra lytterne (1:35-1:53)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til.

Det er produsert 144 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Rad Crew: Episode 143
Rad Crew: Episode 142
Rad Crew: Episode 141

Les også
Anmeldelse:

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden