Days Gone utsettes med et par måneder

Februar 2019 blir ikke lenger fullt så travel.

Sony

På E3-messa i juni kunngjorde Sony og Bend Studio at zombiespillet Days Gone skulle lanseres 22. februar 2019. De var imidlertid ikke de eneste som siktet seg inn på slutten av februar, og Anthem, Crackdown 3 og Metro Exodus fikk alle nøyaktig samme slippdato.

Days Gone stikker fra februar.
Sony Computer Entertainment

For å unngå den tette trafikken har Sony valgt å utsette Days Gone-lanseringen med et par måneder. Spillet kommer nå 26. april 2019, forteller utgiveren via den offisielle PlayStation-bloggen.

– Mens studioet gleder seg til å se Days Gone i hendene til fansen, vil Bend Studio benytte anledningen til å legge enda et lag med polering på spillet, skriver Sony.

MC-eventyr med zombier

Days Gone tar oss med til en postapokalyptisk fremtid, hvor uhyggelige skapninger kalt freakers vandrer i flokk og slakter alt de kommer over. Stedet vi får utforske er delstaten Oregon, og spillere inntar rollen som motorsykkelentusiast Deacon St. John.

Deacon tilbringer sine dager som dusørjeger, som krever en kombinasjon av sniking og skyting for å komme seg forbi eller unna de gale beistene. Konseptet er neppe ukjent for spillere, og da vi prøvde spillet tidligere i år uttrykte vi bekymring for hvorvidt Days Gone faktisk vil by på noe nytt.

– Verdenen er lekker og både skytingen, snikingen og muligheten til å spille strategisk fungerer akkurat som det skal. Problemet er bare at Days Gone rett og slett blir litt kjedelig. Det er ingen ting her vi ikke har sett før, og hvis du for eksempel har spilt The Last of Us eller Uncharted ser jeg akkurat nå ingen grunn til å gå til anskaffelse av dette, skrev undertegnede.

Days Gone kommer eksklusivt til PlayStation 4.

Les også: Zombiespillet Dead Island 2 er fortsatt på vei »

Siste fra forsiden