Zombie-sandkassespillet Days Gone har fått dato

Og ny, intens trailer.

Som en slags adventskalender for E3-messen har Sony lovet én ny avsløring hver dag denne uken, deriblant slippdatoen til et kommende storspill. Nå vet vi hvilket spill dette var. Sony har nemlig kunngjort lanseringsdatoen til zombiespillet Days Gone.

Spillet kommer til PlayStation 4 den 22. februar 2019, og en rykende fersk trailer kan du se øverst i artikkelen. Days Gone skulle opprinnelig komme i år, men allerede i mars i år kom det frem at lanseringen ble flyttet til neste år.

I den medfølgende traileren introduseres et knippe nye trusler man vil støte på i spillet, nemlig pumaer og infiserte ravner. I tillegg stifter vi bekjentskap med en ny faksjon i spillet, «Rest in Peace», som er en slags kultlignende gruppe.

PlayStation Studios

Lovende zombiespill

Sony trakk opprinnelig sløret av Days Gone allerede på E3-messa i 2016, der det ble presentert som et postapokalyptisk spill med en vri. Handlingen følger en ensom dusørjeger som farter rundt på motorsykkelen sin i delstaten Oregon, og slåss mot menneskeetende monstre. Mange figurer og hendelser dukker opp underveis.

Spillet ble vist frem igjen på E3-messen i fjor, hvor vi fikk se en syv minutter lang, heseblesende video fra spillet. På messen fikk vår utsendte også en sniktitt på spillet, og konkluderte med at det var lovende, men noe uferdig på det tidspunktet.

– Jeg liker stemningen i spillet svært godt, skal sies. Den lune gitarmusikken, Deacons lærjakke og motorsykkel-kjøringen gjennom Oregon-skogene gir spillet en særegen følelse. Jeg er mer skeptisk enn jeg var i forkant av for eksempel Horizon Zero Dawn og The Last of Us, men er fortsatt forhåpningsfull. La oss bare håpe detaljene i lyd og animasjon, spillmekanikkene og historien som blir fortalt gjør endestasjonene mellom kjøreturene verdt bryet, skrev vår skribent om Days Gone.

Sony lover at vi vil få se mye mer av spillet på årets E3-messe, som altså går av stabelen neste uke.

Les også: Den siste sesongen av The Walking Dead har fått dato og trailer »

Siste fra forsiden