Nytt Transformers bekreftet

De falnes hevn

Sommerens Transformers-film får et eget spill med på laget.

Jordens skjebne og overlevelsen til menneskerasen står på spill i Transformers: Revenge of the Fallen. Filmen kommer i sommer, og Activision kan bekrefte at et spill vil komme omtrent samtidig.

– Activision utvikler Transformers: Revenge of the Fallen slik at det vil gi spillere og fans en virkelig tiltalende måte å oppleve Transformers på, sier Mark Blecher, sjef hos rettighetshaver Hasbro, i en pressemelding.

Som sin forgjenger blir dette et actionspill der du selv kan styre et utvalg av Transformers, disse avanserte robotene. Enspillerdelen vil finne sted på plasser som Kairo og Shanghai, der man både spiller som robot og kjøretøy.

En av nyhetene i Revenge of the Fallen er en omfattende flerspillerdel, slik at man kan dele opplevelsen med likesinnede.

Det er uklart om filmens skuespillere vil bidra med sine stemmer. Noe som er klart er at Activision bruker hele fem utviklere for å få prosjektet på flere formater. Luxoflux utvikler på Xbox 360 og PS3, Beenox på PC, Krome Studios på Wii og PS2, Savage Entertainment på PSP, mens Vicarious Visions jobber med to DS-versjoner.

Diskutér artikkelen

Siste fra forsiden