De morsomste spilløyeblikkene

Vi har trukket vinnerne av to Xperia Play-telefoner.

I starten av april måned valgte vi å skyte våren i gang med en omfattende høstkonkurranse. Her etterlyste vi beskrivelser, bilder eller videoer av deres morsomste spilløyeblikk. Konkurransen var egentlig ment å ha noe større omfang blant annet via tilstedeværelse på The Gathering 2011, men grunnet logistiske problemer har vi valgt å trekke premien blant Gamer.no-leserne alene. Her var det rundt 30 bidrag å velge mellom.

Sep_InnleggNOs bidrag.

Den første av de to vinnerne er forumbrukeren Sepo_InnleggNO, som gjorde opptak av en eksplosiv spøk han dro på kompisen sin i sandkassespillet Minecraft. Her får vi også høre samtalen mellom vennene, noe som gir videoen en ekstra personlig brodd. Mange kjenner seg nok igjen i at de beste spilløyeblikkene er de man deler med andre, og denne videoen er et godt eksempel på det. Gratulerer!

oleduck9s bidrag.

Den andre vinneren er oleduck9, som har laget en ordentlig bra montasje av sine stiligste øyeblikk i skytespillet Team Fortress 2. Her får vi se alt fra absurde feiltrinn med komisk utfall til maktdemonstrasjoner fra en person som tydelig mestrer spillet. Han har også tatt seg tid til å krydre videoen med klipping i ulikt tempo og musikk, som viser at han har gjort seg flid med sitt bidrag. Gratulerer til deg også!

Premien.

Begge vinnerne mottar hver sin Sony Ericsson Xperia Play-telefon, som også går under klengenavnet «PlayStation-mobilen». Vår søsterside Amobil anbefalte nylig telefonen og gav den terningkast seks, der de trakk frem en knallgod skjerm og solide spillfunksjoner som argumenter for å kjøpe den.

Gratulerer igjen til de heldige vinnerne. For alle andre vil det selvsagt bli nok av sjanser til å vinne andre spennende premier i tiden som kommer!

Siste fra forsiden