Nytt og gammelt for Resident Evil-fans

De nekter å dø

Capcom oppgraderer Resident Evil 5 og bombarderer Wii med relanseringer.

Som tidligere annonsert fikk vi et lite skred av Resident Evil-kunngjøringer denne uken, og i tillegg til det allerede avslørte lyspistolspillet Resident Evil: The Darkside Chronicles vanker det også nedlastbart innhold til Resident Evil 5 og relansering av et par Gamecube-titler.

Resident Evil 5 er som kjent bygd rundt samarbeid, men med den nye, nedlastbare Versus-modusen kan spillere nå konkurrere mot hverandre eller kjempe til døden. I «Slayer's Rule» skal spillere prøve å sanke så mange poeng som mulig ved å plaffe ned zombier mens «Survivor’s Rule» enkelt og greit går ut på å slåss mot hverandre. Man kan velge mellom å spille en mot en eller to mot to i begge spillmodusene.

Versus-modusen skal være klar for nedlasting på Xbox 360 og PlayStation 3 i løpet av et par uker. På Xbox Live vil den koste 400 Microsoft-poeng, mens PlayStation Network-versjonen går for fem dollar (ca. 35 kroner).

Hvis du gikk glipp av Resident Evil Zero eller nyutgaven av det første Resident Evil på Gamecube kan du se fram til en relansering av begge disse på Wii. Det ble tidligere kunngjort at spillene skulle utgis i Japan med nye kontrollsystem, men nå er begge to bekreftet for utgivelse i vesten.

I Resident Evil spiller du som en av to politiagenter som må etterforske en mystisk herregård etter at bestialske mord blir begått i nærheten. Det blir raskt klart at herregården er infisert av zombier og muterte dyr, samt en særdeles ugjestmild ung kvinne. Resident Evil Zero foregår et døgn før dette spillet, og følger en av politiagentenes kolleger og en straffefange. De må stri med all slags muterte uhyrligheter og en gal vitenskapsmann med en forkjærlighet for blodigler.

Resident Evil og Resident Evil Zero utgis i statene i løpet av året. Det er ikke annonsert om de kommer til Europa.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden