Zombiehelvete i tropeparadis

Dead Island får utgiver?

Ryktene sier at Dead Island blir utgitt av Deep Silver.

Husker du Dead Island? Dette zombieskytespillet fra Call of Juarez-utvikler Techland ble kunngjort i 2007, men i ettertid har det vært svært stille rundt spillet. Nå kan det imidlertid se ut som om ting er i ferd med å skje.

Det er alltid noe som går galt når man er på ferie.

Det offisielle nettstedet (som fortsatt er "under konstruksjon", etter å ha blitt tatt ned for en stund siden) eies ifølge PCGames.de nå av Deep Silver, den mellomstore tyske utgiveren som blant annet har gitt ut X-spillene.

Deep Silver fortalte dessuten sent i forrige uke at de ville gi ut et annet spill fra Techland, nemlig racingspillet nail'd.

Dead Island er et åpen verden-spill hvor du må forsøke å overleve på ei øy full av zombier. Du kan utforske øya til fots eller ved hjelp av ulike kjøretøyer.

Underveis vil du finne andre overlevende, og få mulighet til å velge hvem du vil alliere deg med for å nå målene dine. Disse valgene vil påvirke historien, miljøet du befinner deg i og hvordan du blir bedømt av andre personer.

Techland har også lovet et levende og dynamisk økosystem som hele tiden er i forandring. Dessuten skal spillet ha omfattende simulering av væsker, gass og elektrisitet, som du blant annet kan bruke til å ta ut fienden på unike måter.

Hvor mange av disse detaljene som fortsatt er riktige gjenstår selvsagt å se.

Siste fra forsiden