Dead Island-oppfølger tar form

Vi har fått nye, spennende detaljer om zombieoppfølgeren Riptide.

Zombie-spillet Dead Island ble en nesten overraskende stor suksess da det kom ut i fjor, og nå har utgiver Deep Silver røpet noen detaljer om oppfølgeren. De overlevende fra Dead Island har kommet seg helskinnet bort fra den en gang så vakre tropeøya Banoi, og dermed trodde de at zombiemarerittet hørte fortiden til. Men der tok de selvsagt feil.

En tropisk storm tar nemlig knekken på skipet de befinner seg på, og de må søke ly på en ny øy. Den heter Palanai, og stormen har ført til at store deler av øyen har blitt oversvømt. Det verste er imidlertid at stormen ser ut til å ha tatt med seg zombieviruset fra Banoi, og Palanais innbyggere har blitt forvandlet til vandøde.

Dette flyet kommer ingen vei.

Oppfølgeren har fått navnet Dead Island: Riptide, og i likhet med originalen er det et førstepersons action/rollespill med åpen verden-elementer og mulighet for samarbeidsspill. I tillegg til originalens fire overlevende får vi nå tilgang på en ny figur, med egne evner og egenskaper. Dessuten loves vi å måtte hanskes med dynamisk vær, og en rekke nye typer muterte zombier med spesialegenskaper.

Om du har fullført originalspillet kan du forresten gjøre ting litt lettere for deg selv ved å importere originalfiguren din.

Et annet nytt element er forsvarsoppdrag der de overlevende må legge feller, bygge gjerder og plassere ut geværstillinger for å hindre zombiene i å komme gjennom linjene. Som sin forgjenger kommer Dead Island: Riptide til PC, PS3 og Xbox 360, og lanseringen vil finne sted i 2013. Det offisielle nettstedet har mer informasjon.

Les også: Mørkt fantasyspill fra Dead Island-utvikleren
Les også: Anmeldelse: Dead Rising: Off the Record

Siste fra forsiden