Dead Space 2 får filmatisk forløper

Dead Space: Ignition er ment å fylle plottmessige hull.

Grøsseren Dead Space 2 var et av de spillene som virkelig imponerte på årets E3-messe. Vi vil ikke få spillet i hende før tidlig 2011, men EA forsøker å fylle skrekk-tomrommet med en forløper til den etterlengtede oppfølgeren.

EA

Dead Space: Ignition slippes via Playstation Network og Xbox Live Arcade i høst, og høres ut til å være et litt rart dyr. Spillet beskrives som en slags interaktiv tegneserie, og er en av flere lignende småspill som skal slippes opp i mot lanseringen av Dead Space 2.

Ignition fokuserer først fremst på å fylle det historiemessige gapet mellom de to fullverdige spillene i serien. Vi vil få vite nøyaktig hva som slapp Necromorphene løs for andre gang, og hvordan Isaac Clarke har kommet i den kinkige situasjonen han befinner seg i starten av Dead Space 2.

I pressemeldingen snakkes det om at handlingen utspiller seg ut i fra hvilke valg spilleren gjør, ifølge utvikler Visceral vil det være fire ulike slutter å oppleve.

Det er Antony Johnston som står bak Ignition, samme mann som sto for den tilhørende tegneserien. Foruten det rent narrative vil spillet la oss løse en rekke tenkeoppgaver, spillet byr også på flere minispill, deriblant tre spill som går ut på å hacke datamaskiner.

Les også:Dead Space 2 med substans
Les også:Mer Dead Space i både spill og på lerretet
Les også:Dead Space 2 også til PC


(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden