Dead Space 3 har fått dato

Legg skiene i boden, vi skal skremmes i vinter.

EA og Visceral annonserte endelig lanseringsdato for grøsserspillet Dead Space 3 under sin pressekonferanse på Gamescom i ettermiddag. For oss her i Europa blir datoen 8. februar 2013.

Forvent å bli skremt sanseløs i den mørke vintertid, da vi igjen får muligheten til å tre inn i rollen som Isaac i kampen mot de grusomme necromorphs.

Mørkt ute, mørkt inne.

For å hjelpe oss i kampen mot monstrene, røpet utvikler Visceral at man endelig kan lage og modifisere egne våpen, en funksjon som har vært meget etterspurt blant fans av spillserien.

For å gjøre dette må du samle materiale underveis, og finne såkalte våpenbenker spredt rundt i spillet. Her kan forhåpentligvis også kombinere alle dine favoritter til et monstervåpen. Har du greid å lage et våpen du er fornøyd med, kan dette deles med alle vennene dine. De kan igjen legge sin lille vri på det, om de så ønsker.

Fram til denne etterlengtede dagen er det satt igang en konkurranse på hjemmesiden til spillet, der utvikleren ber alle om å lage deres favorittvåpen. Denne konkurransen vil vare fram til 1. september, og vinner får ikke bare våpenet sitt i spillet, men også en karakter som ligner på en selv.

Les også: Sniktitt: Dead Space 3
Les også: Anmeldelse: Dead Space 2

Siste fra forsiden