Dead Space 3 med samarbeidsmodus

Isaac Clarke er tilbake for nye skrekkopplevelser.

Electronic Arts bekreftet i kveld et tredje spill skrekkspillserien Dead Space. Isaac Clarke må denne gangen begi seg ut i ekstrem kulde når han krasjlander på isplaneten Tau Volantis, som selvsagt har blitt infisert av de grusomme monstrene Necromorphs. Kort oppsummert: ny planet, nye fiender, nye omgivelser.

Valgfri samarbeidsdel

Heldigvis skal Isaac få slippe å møte denne trusselen alene. En annen spiller kan nemlig innta rollen som John Carver, en sersjant fra Jorda som bruker banneord like naturlig som han puster. Denne samarbeidsmodusen er en valgfri del av kampanjen, men om du spiller med en venn vil du få tilgang til ytterlige detaljer rundt historien. Dere må også jobbe sammen for å løse gåter på nye og unike måter.

– Fans som elsker å spille alene i mørket kan fortsatt delta i den klassiske Dead Space-opplevelsen som gjør serien såpass unik. Spillere som ønsker å dele den oppslukende og sterke opplevelsen med en venn har nå den muligheten takket være samarbeidsmodusen. Uansett lover Dead Space 3 intens action, uforglemmelig spenning og et eventyr som tar pusten fra deg, sier Steve Papoutsis, produsent på Dead Space 3 i en pressemelding.

Dead Space-serien har siden 2008 vært en av Electronic Arts' best omtalte produkter. I det første spillet blir ingeniøren Isaac Clarke sendt til romskipet USG Ishimura for å undersøke et nødsignal. Det viser seg at skipet har blitt infisert av et dødelig virus som har mutert mannskapet om til dødelige monstre kalt Necromorphs.

Med fantastisk lyddesign og strategisk lemlesting av grusomme monstre som en sentral spillmekanikk ble Dead Space en enorm suksess blant fans av skrekkspill. Dead Space 2 videreutviklet både historien og spillmekanikken med større monstre, mer voldsomme kamper og en faretruende atmosfære.

Dead Space 3 kommer i butikkhyllene februar 2013, for PC, Xbox 360 og PlayStation 3.

Klarer ikke laste video

Siste fra forsiden