Death Rally tilbake til moderplattformen

Nyutgaven av det klassiske racingspillet tar steget over på PC.

Den finske spillutvikleren Remedy er mest kjent for å ha skapt Alan Wake og Max Payne, men deres debut i spillindustrien kom med et helt annet spill. Det het Death Rally, og var et actionfylt bilspill der du så handlingen ovenfra og måtte delta i blodige billøp for å vinne penger og heder og ære. For å gjøre det lettere å vinne kunne du bruke maskingevær og miner for å ta knekken på motstanderne, men de var ikke redde for å gjøre det samme mot deg.

Den gamle PC-versjonen av Death Rally kan lastes ned helt gratis. Den er identisk med originalen, men spillet har blitt oppgradert for å fungere på dagens maskinvare og operativsystemer.

Men Death Rally har også fått en oppdatert nyversjon for mobil. Remedy beskriver nyversjonen som større, sterkere og slemmere enn noensinne, og den skilter blant annet med tredimensjonal grafikk. Det ser også ut som spillets karrieremodell har blitt endret, for på mobil kan du oppgradere bilen din ved hjelp av ekte penger.

Nå har Remedy annonsert at den nye utgaven av Death Rally også vil komme til PC. Den nye versjonen skal være bygd opp fra bunnen av for PC, og får dessuten en ny bane som iOS-folket ikke har tilgang til. Ifølge PC-nettstedet Rock, Paper, Shotgun vil Death Rally lanseres 3. august på Steam. Det er ukjent om PC-versjonen også kommer til andre distribusjonsplattformer, som GOG.

Les også: Alan Wake-studio igang med nytt prosjekt
Les også: Villmannskjøring sett ovenfra

Siste fra forsiden