Deathverse: Let it Die

Deathverse ser ut til å være en slags battle royale-oppfølger til Suda51-spillet Let it Die

Natt til torsdag holdt Sony enda en av sine State of Play-sendinger, med fokus på kommende tredjepartsspill til PlayStation 4 og PlayStation 5. Spillet som fikk æren av å åpne ballet heter Deathverse: Let it Die, som ser ut til å være en battle royale-variant med nærkampvåpen.

Spillere må kjempe mot hverandre og mot datastyrt motstand.
GungHo

Ifølge spillets offisielle beskrivelse er Deathverse en slags oppfølger til Let it Die fra 2016 – et brutalt actionspill laget av utviklerveteran og No More Heroes-skaper Goichi «Suda51» Suda.

Grisebank på TV

Deathverse er satt flere hundre år etter hendelsene i det første spillet. Denne gangen tar spillere rollen som deltakere i et reality-TV-program, der målet er å grisebanke konkurrenter med det man finner av sverd, hammere og økser.

Den første traileren for Deathverse: Let it Die – som du kan se i videovinduet øverst i artikkelen – gir en smakebit på hvordan opplegget skal se ut. Det later til å bli en hektisk affære, der alle dæljer løs på både hverandre og på datastyrt motstand som pusler rundt i arenaen.

Deathverse: Let it Die kommer til PlayStation 4 og PlayStation 5 en gang til våren. For ordens skyld er Suda selv tilsynelatende ikke med denne gangen. I stedet er det samarbeidsstudioet på Let it Die, Supertrick, som tar spakene alene.

LES OGSÅ: Her er spillene Sony viste i natt »

Siste fra forsiden