Demo: Nail'd

Demoen for deg som trenger ekstra gjørme i hverdagen.

Nail'd er et racingspill hvor du får svi gummi i eksitiske steder som Yosemite nasjonalpark i USA (men det vites ikke om spillmiljøene inkluderer fjellet fra den gamle Sierra-logoen). Utviklerne skryter av at ingen racingspill har presentert en såpass ekstrem høydeforskjell som dette spillet, så forvent deg mange opp- og nedoverbakker.

Spillet fokuserer på firehjulinger og terrengmotorsykler, og vi får totalt fire typer kjøretøy å leke oss med. Fartsmaskinen din kan oppgraderes og skreddersys med nye deler underveis i spillet.

Vår anmelder, Kristoffer Thomas Lindtveit, var svært imponert over Nail'd, og skrev blant annet dette i sin anmeldelse:

– Nail’d er utrolig godt gjennomført, og kan få tiden til å stoppe i timevis. Alt dette kombinert med et glimrende lydspor og en følelse av magesug man sjeldent opplever. Noen småfeil i fysikkmotoren trekker litt ned, men dette er likevel ikke dominerende. I all hovedsak er Nail’d rett og slett veldig, veldig bra.

Nå kan du finne ut om du er enig. Tidligere denne måneden ble det gitt ut en demo til Xbox 360 og PlayStation 3, og nå har en PC-versjon dukket opp på spillets offisielle nettsted.

Demoen inneholder to av banene fra spillet.

Siste fra forsiden