Den nye The Walking Dead-episoden kommer denne uken

Telltale lader opp til andre sesong.

Ifølge IGN har mellomepisoden i Telltales bejublede The Walking Dead-serie fått en utgivelsesdato. Episoden, som kalles The Walking Dead: 400 Days, er tenkt som et bindeledd mellom eventyrspillseriens første og andre sesong, og har samtidig som intensjon å være en hyggelig ventepølse for alle som venter på å få mer zombiedrama å kose seg med.

I løpet av onsdag kommer episoden til å være tilgjengelig på Telltales nettbuttikk, Xbox Live og Steam, mens PlayStation 3-spillere må vente en ekstra uke til 10. juli. De som foretrekker å spille på iPad eller iPhone må vente helt til torsdag 11. juli for å se hva Telltale har kokt sammen.

Ny dude.

Om man skulle foretrekke å spille dramaet på PS Vita må man vente helt til august. Da slippes første sesong sammen med 400 Days og en spesialkonsoll.

Ny gruppe mennesker

Episoden skifter fokus fra den vante banden med Lee og Clementine, og over til en ny gruppe. Vi skal få se hva som utspiller seg i en rasteplass i Georgia fra fem ulike perspektiv.

Selv om personene man har stiftet bekjentskap med tidligere tilsynelatende er ute av mikse, har Telltale lovet at valg man gjorde under første sesong av spillserien skal ha en innvirkning. Samtidig vil en brunt av det man foretar seg i 400 Days virke inn på sesong to, som Telltale håper begynner allerede i høst.

Nye zombier.

Første sesong av The Walking Dead gjorde et megasveip blant både kritikere og spillentusiaster i fjor. Anmeldere verden over jublet over det dilemmafyllte eventyrspillet som lar spilleren stake ut sin egen kurs. Her på Gamer.no-bruket kastet vi også en hurv av premiestatuetter etter spillet i vår årskåring.

I motsettning til så å si alle andre zombierelaterte spill på markedet, fokuserte The Walking Dead mer på de mellommenneskelige relasjonene, tydeliggjort i det tragediespekkede forholdet mellom hovedperson Lee og jentungen Clementine.

Les også: Vi pratet med menneskene bak The Walking Dead Les også: Telltale drømmer om Star Wars

Siste fra forsiden