Den omfattende modifikasjonen Fallout: New California er lansert

Den helt nye kampanjen er tilgjengelig for alle som eier Fallout: New Vegas.

Med Fallout 76 – Bethesdas postapokalyptiske flerspillereventyr – rett rundt hjørnet, har en gruppe moddere gitt enspillerfans noe å glede seg over. Etter over syv år i utvikling kunne teamet denne uken lansere Fallout: New California, en omfattende PC-modifikasjon som forteller en helt ny historie i Fallout-universet.

Basert på Fallout: New Vegas

Fallout: New California stiger frem fra asken.
RadianHelixMedia

Fallout: New California er en såkalt «total conversion»-modifikasjon for Fallout: New Vegas, som vil si at den skriver om så godt som hele spillet. Den nye historien finner sted 20 år før hendelsene i New Vegas, og plasserer spillere midt i en krig mellom rivaliserende fraksjoner og mutanter.

Ifølge utviklerteamet byr New California på oppdrag og utfordringer i et nytt område som er omtrent to tredjedeler så stort som New Vegas-kartet. Modifikasjonen tar mellom seks til åtte timer å fullføre, med muligheten for mer om man tar på seg sideoppdrag. Med en rekke valg, konsekvenser og ulike forgreininger er det totalt 13 ulike slutter å oppdage, så utvikleren lover høy gjenspillingsverdi.

For å gi deg i kast med Fallout: New California er du først nødt til å eie Fallout: New Vegas. Du kan laste ned modifikasjonen gratis via ModDB, der du også finner nøye instruksjoner for hvordan du installerer og starter spillet.

Mens New California på mange måter fungerer som et helt nytt spill, påpeker utvikleren at den ikke ødelegger for eksisterende lagringsfiler du måtte ha i Fallout: New Vegas.

Fallout: New Vegas regnes av mange som seriens beste.
Vår anmelder mente spillet var fantastisk da det kom ut i 2010 »

Siste fra forsiden