Den slue vaskebjørnen stjeler igjen

Sly Cooper returnerer med samleutgave og ny trailer.

Actionplattformspillet Sly Raccon var det første spillet i Sly-serien fra Sucker Punch. Hovedpersonen er vaskebjørnen Sly Cooper, som nedstammer fra flere generasjoner av berømte mestertyver.

Sly gjør selvsagt sitt ytterste for å forsvare familiens gode navn, rykte og rikdom, og får blant annet hjelp fra skilpadden Bentley og flodhesten Murray på sine mange, ulovlige oppdrag.

Serien så først dagens lys på Playstation 2 i 2002, og inkluderer for øyeblikket tre titler. Figurer fra spillet skal også gjøre en opptreden i Playstation Move Heroes, som ble annonsert under E3 i 2010.

En samleutgave med de tre PS2-spillene i HD blir tilgjengelig til Playstation 3 tidlig i desember. Samlingen inkluderer Sly Cooper, Sly 2: Band of Thieves og Sly 3: Honor Among Thieves, samt fire nye minispill som kan styres med Playstation Move-kontrolleren.

Samleutgaven er allerede ute i statene, og avduker en teaser til Sly 4 som kan låses opp underveis. Mange mener snutten er et åpenbart hint om et nytt spill i serien, mens Sucker Punch velger å understreke tittelen med et spørsmålstegn.

Den tegnefilmaktige stilen og dyrene med menneskelige trekk kan få en til tro at spillet er beregnet på de minste, men Sly er for barn i alle aldre. Hvis du ikke føler for å vente på PS3-samlingen og vinne alle troféene først, kan du se den korte traileren her.

(Kilde: Kotaku, Joystiq)

Siste fra forsiden