Denne kan lade en Xbox One-kontroller på bare 60 sekunder

PDP hevder at kontrolleren varer i 8 til 12 timer etterpå.

PDP

Batterisurr kan være noe av det minst appellerende med konsollspilling. Korte ladekabler som gjør at du må sitte kliss inntil TV-en for å spille mens du lader (hallo, PlayStation 4 og Wii U), eller det å saumfare skrivebordsskuffen på jakt etter to AA-batteri (hallo, Xbox One) er like irriterende hver gang.

Spilltilbehørsprodusenten Preformance Designed Products hevder nå at de har funnet en ladeløsning som i hvert fall letter litt på "byrden": En ladestasjon og strømpakke til Xbox One kalt PDP Super Charger som gjør at du kan gå fra å ikke ha strøm på kontrolleren til en fulladet kontroller på 60 sekunder.

Fordeler og ulemper

PDP Super Charger skal lade kontrolleren på 60 sekunder.
PDP

Til GameSpot hevder PDP at kontrolleren vil kunne holde i 8 til 12 timer etter lading, og at teknologien er skiller seg fra typiske batteri. Derfor vil det være noen ulemper og fordeler med måten ladingen fungerer på.

For eksempel skal ikke ladepakken tape makstid på samme måte som man er vant med fra typiske oppladbare batteri, men på den andre siden vil batteriet lades sakte ut av seg selv dersom kontrolleren ikke er plassert i ladestasjonen.

I første omgang er det Xbox One-kontrolleren som skal få en slik ladestasjon, men selskapet ønsker å benytte den til andre kontrollere også. Verken pris eller lanseringsdato er klar ennå, men PDP håper å rekke en lansering innen året er omme.

Les også: Han trengte en ny PC å spille Minecraft på, så han bygde denne »

Siste fra forsiden