Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Denne mellomsekvensen har ligget gjemt i Metal Gear Solid V i fem år

Nå har spillerne låst den opp ... på ordentlig denne gangen.

Siden Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ble lansert i 2015, har spillere verden over konkurrert og samarbeidet på tvers av spillets unike flerspillerdel for å krige om verdens atombombe-beholdning.

Målet satt av utviklerne har alltid vært å fullstendig kvitte seg med alle atombomber i spillets univers, men det er først nå, nesten fem år etter spillets lansering, at dette har blitt en realitet.

Så ble det endelig fred, da ... for nå.
Konami

Den 27. juli i år fikk nemlig spillere på PlayStation 3-utgaven av spillet servert en unik mellomsekvens som har vært reservert for nettopp denne anledningen. Den meningsfulle sekvensen (som du kan se over) ser Kazuhira Miller, Snake og resten av medlemmene av Diamond Dogs holde en seremoni på Mother Base-plattformen, før vi får en del sitater, statistikk og monologer om krig og fred og sånn.

På ordentlig denne gangen

Dette er riktignok ikke første gang denne mellomsekvensen dukker opp. Så sent som i 2018 skrev vi om hvordan spillere av Steam-utgaven plutselig fikk servert filmklippet, men da uten at det var i nærheten av full atomnedrustning i spillets univers.

Hverken utviklerne, Konami eller spillerne selv visst hva som hadde skjedd den gang, annet enn at det helt klart var et eller annet rusk i matrisen.

Denne gangen ser det imidlertid ut til å være «the real deal», da i hvert fall på PlayStation 3. PlayStation 4- og Steam-utgavene av spillet har fortsatt en vei å gå før det begynner å ligne på fred på jord der også, skal man tro denne tjenesten som konstant overvåker spillets servere.

LES OGSÅ: Metal Gear Survive hadde antagelig en hemmelig hyllest til Kojima »

Siste fra forsiden