Denne musematten slites ikke ut

Razer gir ut musematte for de mest aktive spillerne.

Razer har nylig annonsert at deres Goliathus-serie med musematter har blitt redesignet og forsterket for å skape en best mulig spillopplevelse. Ifølge Razer skal Goliathus-mattene sørge for økt hurtighet og presisjon i bruken av mus til spilling, noe som skal føre fokuset utelukkende over på egne ferdigheter fremfor tekniske vansker.

Musematten dukker opp med en tettpakket overflate som er satt sammen av materialer som skal sikre mot slitasje. Goliathus er designet for å vare over lang tid og ved intense spilleøkter, og mattens spesielle tekstur skal klare å registrere hver minste lille bevegelse for maksimal presisjon.

– Det eneste som skal bli slitt ut er din fiende. Denne gangen har vi med kanter med anti-slitasje, så du kan spille enda mer intenst uten å måtte bekymre deg, sier Robert Krakoff, sjefen i Razer USA i pressemeldingen.

Razer Goliathus kommer i fire versjoner – Omega, Standard, Alpha og Extended, som har veiledende priser på henholdsvis 80, 100, 130 og 190 kroner. Mattene kommer i salg senere denne måneden.

Besøk Razers egne nettsider for flere detaljer om Goliathus-serien.

Siste fra forsiden