Destiny 2-plakat har lekket på nett

Avslører slippdato og eksklusivt innhold – og en PC-versjon.

Lega Network

Italienske Lega Network har lagt ut bilder av det som virker å være promo-plakater til Destiny 2. Omtrent samtidig har et annet bilde av den samme plakaten dukket opp på Imgur. Eurogamer forteller at deres kilder bekrefter at plakatene er ekte. Vi kan likevel ikke være helt sikre, så ta det hele med en klype salt.

Vi tipper at en offisiell annonsering er like rundt hjørnet.

Plakatene, som du kan se nedenfor, avslører at Destiny 2 slippes 8. september i år. En betatest skal også være på vei, og Eurogamer melder at denne kommer først til PlayStation 4. Den skal begynne i juni.

Kotaku melder samtidig at Destiny 2 skal komme til PC, i tillegg til Xbox One og PlayStation 4.

Eksklusivt innhold til PlayStation 4

Det virker også som at PlayStation 4 også får eksklusivt innhold denne gangen. På toppen av den ene kan vi se et PlayStation-merker som virker å si «Contenuti esclusivi per PlayStation 4» som kan oversettes til «Eksklusivt innhold på PlayStation 4». Dette Vi har sett denne typen merker på PlayStation-plakater og annonser tidligere.

Ellers er det ikke så mye å si om plakaten. Den viser tre personer som antageligvis er «Guardians» – uten hjelm .

At Destiny 2 er på vei har vi vært klar over en stund. Det er over tre år siden Bungie først begynte å snakke om en oppfølger, men både de og utgiver Activision har holdt kortene tett til brystet – inntil nylig.

Den siste måneden har de begynt å snakke mer om smådetaljer rundt spillet. Blant annet har vi fått vite at spillet skal fokusere på å trekke inn nye spillere, og at det skal ha en storslått, filmatisk historie. Vi fikk også høre at spillere må begynne på nytt med å sanke nivå – at man ikke kan importere figuren sin fra Destiny.

Vi hadde noen innvendinger mot Destiny da det kom. Les anmeldelsen »

Imgur, http://imgur.com/a/pwVPm
Lega Network

Siste fra forsiden