Demo: Overlord II

Det er godt å være ond

De maktsyke kan nå prøve seg som ond fyrste.

Oppfølgeren til det mørke og humoristiske actionspillet Overlord ligger snart i butikkhyllene, og hvis du er usikker på om stillingen som ond fyrste er noe for deg kan du nå teste spillet.

Demoen til Xbox 360-utgaven ble sluppet i forrige uke, og i dag fikk PlayStation 3- og PC-eiere tilgang på sine demoer. PlaySation 3-demoen kan plukkes opp på PlayStation Store, mens PC-eiere kan laste den ned fra spillets hjemmeside.

I Overlord II spiller du sønnen til den onde fyrsten i det første spillet. Med underverdenen som din base skal du lede horder av gale, små monstre for å ta over overflateverdenen, og knuse alle soldater og helter som kommer i veien for deg.

Demoen lar deg invadere den snødekte byen Nordberg sammen med dine små tjenere. Her får du slåss mot en avskyelig snømann, bekjempe alver med irriterende hippietendenser og slakte det lokale dyrelivet for å skaffe energien du trenger for å skape nye tjenere.

Tjenerne dine har også fått nye egenskaper siden originalspillet, og i demoen kan de bli godvenner med de lokale ulvene. Disse kan så brukes som ridedyr, og dermed har du ditt eget, monstrøse kavaleri.

Overlord II slippes 26. juni. Anmeldelsen leser du her på Gamer.no i god tid før utgivelse.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden