Det kommer en slags gratisversjon av Counter-Strike: GO i dag

Lar deg ikke spille på nett, men du kan se kamper og spille mot bots.

Valve

I forkant av at FACEIT avholder CS:GO Major Championship og en Pick’Em Challenge i London neste uke slipper Valve det som i hovedsak virker å være en seerklient til Counter-Strike: GO i dag, torsdag. Dette forteller Valve selv i den nyeste patch-beskrivelsen på sin blogg.

Altså, dette er ikke en fullverdig gratisversjon av Counter-Strike: Global Offensive, men et program som lar deg se kamper i klienten via GOTV, samt spille mot datamaskinstyrte bots. Du kan ikke spille mot andre på nett, og det er også langt fra sikkert om dette programmet lar deg spille over lokalt nett. Klienten skal bli tilgjengelig for nedlasting fra spillets Steam-side og går under navnet CS:GO - Free.

Counter-Strike: Global Offensive koster for tiden 103 kroner på Steam, noe som neppe kommer til å endre seg med det første.

For øvrig slapp Valve en oppdatering til spillet for et par uker siden som lempet våpenet MP5 inn i spillet – en maskinpistol med en fastboltret lyddemper. Våpenet er fremdeles i testfasen, så det er ikke tilgjengelig i rangert spilling ennå.

Tidligere denne måneden fikk også brukergrensesnittet seg en løft, under navnet Panorama.

Siste fra forsiden