Podkast

Rad Crew

– Det krever baller å endre så mye i Diablo III

Rad Crew-gjengen forteller hva som er nytt i Reaper Souls og hvorfor du bør gi spillet en ny sjanse.

Som en slags hyllest til Metal Gear Solid V: Ground Zeroes handler topplisten i ukens Rad Crew om baksiden av gaming – bokstavelig talt. En stor del av spilleres hverdag består av å se polygonbaserte rumper, og noen er rett og slett bedre satt sammen enn andre. Ukens topp 5 handler derfor om de mest beundringsverdige bakender i spillverdenen.

For ordens skyld: Hele Rad Crew-redaksjonen, med begge kjønn inkludert, bidro til denne listen over de mest imponerende, gjengivelsene av bakpartiet.

Mye er endret til det bedre i Diablo III: Reaper of Souls.

Derfor er Reaper of Souls verdt pengene dine

Men det 80 minutter lange showet inneholder mye mer enn luguber kikking på interaktive rumper. Jostein Hakestad og Christer Breisnes Runde har spilt Diablo III-ekspansjonen Reaper of Souls og har mye å fortelle om dette nye kapittelet i hakk-og-deng-rollespillet fra Blizzard.

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.
Facebooks oppkjøp av Oculus Rift ble forrige ukes store snakkis i spillbransjen.

Tilleggspakken inneholder fundamentale endringer i spillets DNA, med blant annet et bedre lootsystem og en eventyrmodus som forlenger levetiden på spillet betraktelig. Gutta går i dybden på hvorfor denne pakken er vel verdt pengene – selv om du ble skuffet av Diablo III i 2011.

I nyhetssegmentet kommer de naturligvis ikke utenom Facebooks oppkjøp av Oculus Rift. Hva vil fremtiden bringe?

Her er ukens Rad Crew-meny:

  • Topp fem beundringsverdige bakender i spill (00:04-00:18)
  • Nyheter (00:18-00:37)
  • Spillsnakk, mest Diablo II: Reaper of Souls (00:39-1:01)
  • Telefonsvareren (1:03-1:22)

Gått glipp av tidligere episoder?

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Det er produsert 167 episoder av Rad Crew til nå, og her er de tre forrige:

Les også
Anmeldelse: Mass Effect 2

Rad Crew, 27. mars 2014
Rad Crew, 20. mars 2014
Rad Crew, 13. mars 2014

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden