Det lekre Vita-spillet Tearaway utsettes

Papirspillet kommer i november.

Little Big Planet-utvikler Meadia Molecule kunne igår melde via et blogginnlegg på hjemmesiden deres at Tearaway blir én måned forsinket. Den nye slippdatoen er satt til 22. november.

Tearaway er et papireventyr som tar i bruk flere av Vitaens funksjoner på kreative, nye måter. I spillet møter vi Iota, som har i oppgave å levere en beskjed til spilleren.

– Tearaway er vårt første håndholdte spill, satt i en helt ny verden, med nye figurer på nye eventyr. Gjennom utviklingen har vi hele tiden utforsket alle mulige måter vi kan tenke på for å lage den morsomste og mest underholdende opplevelsen på PS Vita, samtidig som vi også lærer hvordan vi skal lage en kreativ tredimensjonal plattformer, skriver Rex Crowle fra Media Molecule i blogginnlegget.

Videre skriver han at de er veldig stolte av jobben de har gjort, og at de gleder seg til å dele resultatet med oss.

– Vi er nå inne i de siste fasene av utviklingen, og har innsett at vi trenger litt mer tid en antatt for å ferdigstille spillet; å binde sammen alle mekanikker, historie og det fantastiske visuelle eventyret vi vil at du skal spille, forklarer han videre.

– Vi er veldig, veldig lei oss for den korte forsinkelsen, men vi lover, med hånden på hjertet, at ventetiden vil være verdt det. Takk for tålmodigheten, og vær så snill å ikke vær for strenge med oss.

Tearaway ble først annonsert under Gamescom i 2012.

Les også: LittleBigPlanet 3 kan være på vei

Siste fra forsiden